PVC trapbekleding

Wat is PVC trapbekleding?

In deze aflevering van “Help, Mijn Man Is Klusser” gaan we het hebben over uw oude versleten houten trap met vloerbedekking. Zit u er klaar voor! Want wij gaan u verrassen met een volledig nieuwe make-over. PVC staat voor polyvinylchloride en is een type kunststof dat gebruikt wordt voor verschillende producten waaronder vloeren en traptreden. Op een trap wordt veel gelopen, dus het is belangrijk dat de trapbekleding tegen een stootje kan. PVC is slijtvast, onderhoudsarm en erg makkelijk schoon te houden. PVC wordt vaak verward met vinyl of laminaat. PVC-trapbekleding is in vergelijking zeer stevig, resistent, waterbestendig en biedt goede geluiddemping. Daarnaast is een traprenovatie met echt hout een kostbare klus. Trapbekleding met pvc is goedkoper en tegenwoordig niet meer van echt hout te onderscheiden. Gaat u voor een klassieke houtlook of voor een moderne betonlook bekleding? Heeft u een rechte of draaiende trap? Alles is mogelijk! Maar laten wij u eerst informeren over de voordelen en aandachtspunten.

pvc trapbekleding de ridder vloeren
nieuwe trapbekleding pvc

Voordelen van PVC trapbekleding

De trap is waarschijnlijk één van de meest gebruikte onderdelen van uw woning. En vereist derhalve speciale aandacht. PVC is gemaakt van een zeer slijtvast kunststof dat duurzaam en resistent is. PVC-trapbekleding is zeer geluiddempend wat potentieel geluidsoverlast terugbrengt tot een minimum. Het is gemakkelijk schoon te maken en kan uitstekend tegen vocht. PVC traptreden zijn slipvast zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat iemand gemakkelijk uitglijdt. Ook worden de randen van de treden afgewerkt met een profiel. Dit zorgt voor extra veel stevigheid en grip op de trap. PVC is lichtelijk flexibel waardoor u comfortabel op de trap kunt lopen. Een PVC traprenovatie is mogelijk voor zowel dichte, open, rechte en draaiende trappen. Bovendien is PVC trapbekleding een kosteneffectieve oplossing zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl. Dus, waar wacht u nog op?

Alle voordelen nog even op een rij

Duurzaam, resistent en slijtvast
Geluiddempend
Slipvast
Loopt comfortabel
Makkelijk schoon te maken
Kwalitatief en betaalbaar alternatief voor echt hout

Waar moet u rekening mee houden bij PVC trapbekleding?

Graag informeren wij ook over de aandachtspunten voor PVC traprenovatie zodat u de best overwogen beslissing kunt nemen. Zo is PVC over het algemeen iets duurder dan laminaat en vinyl. Ook is het iets minder geluidsdempend dan tapijt en vinyl. En omdat iedere trap een ander formaat en vorm heeft, kunt u de PVC trapstroken niet meenemen naar een nieuwe woning. Heeft u andere vragen of twijfels? Wij beantwoorden deze graag voor u en hopen dit geweldige avontuur binnenkort met u af te mogen trappen!

trapbekleding pvc utrecht
pvc traprenovatie

Waarom kiezen voor PVC trapbekleding van De Ridder Vloeren?

Wij geloven in persoonlijke begeleiding en advies op maat gecombineerd met kwaliteit en waar voor uw geld. Investeren in uw woning is niet alleen waardevol, maar vooral zeer persoonlijk. Laat u inspireren door onze passie, ervaring en professionaliteit in de verwezenlijking van uw nieuwe droomtrap. Onze adviseurs en vakmensen geven u de beste adviezen die aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Ook denken wij graag met u mee voor specifiek op maat gemaakte oplossingen. Kortom, laten we er samen voor zorgen dat de volgende aflevering gewoon een De Ridder succesverhaal wordt.

Wat bieden wij?

  • De beste leggarantie op de markt: maar liefst 5 jaar!
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Ruim 15 jaar vakmanschap
  • Snelle levering
  • In 2 tot 3 dagen gelegd bij u thuis of in uw bedrijf
  • Gratis thuisafspraak
  • 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor alle vragen of twijfels

Maak vandaag nog een thuis afspraak of kom op afspraak langs in onze showroom in Utrecht! De koffie met iets lekkers staat voor u klaar!

Waarom voor ons kiezen?

Veel tevreden klanten zijn u voorgegaan.

Hoogwaardige duurzame topkwaliteit

Uw betrouwbare partner met ruim 15 jaar ervaring en vakmanschap

25 jaar productgarantie

Gratis thuisafspraak

Zeer snelle en betrouwbare levering!