Projecten

Particuliere projecten

Laat je inspireren door onze prachtige vloerprojecten van de afgelopen 15 jaar. Onze ervaring, prijs-kwaliteitsverhouding, kleinschaligheid en persoonlijke begeleiding staan garant voor succes. Onze passie voor het vloerenvak maakt duidelijk het verschil. Bij De Ridder Vloeren zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige vloeroplossingen voor particuliere klanten. Of je nu een moderne betonlook gietvloer of een warme houtlook PVC-vloer zoekt, wij bieden de ideale vloer voor jouw woning. Bekijk de foto’s van onze projecten en ontdek de kwaliteit en diversiteit die wij te bieden hebben. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en maak je droomvloer vandaag nog werkelijkheid.

[ultimate_spacer height=”25″]

Visgraat PVC vloer

De visgraat PVC-vloer is dé trend op vloerengebied van dit moment. Dit type vloer combineert de exclusieve, tijdloze uitstraling van een houten visgraatvloer met de praktische voordelen van een PVC-vloer; slijtvast, onderhoudsvriendelijk, perfect te combineren met vloerverwarming en nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Kortom, een perfecte moderne vloer waar je jarenlang van gaat genieten. Doe inspiratie bij ons op en maak vandaag nog een afspraak voor een deskundig advies!

[ultimate_spacer height=”25″]

Betonlook gietvloer

Betonlook vloeren bieden een moderne, strakke en elegante uitstraling met een industriële touch. Deze populaire vloeroplossing past perfect in elk type interieur, van de woonkamer tot de badkamer. Bekijk hier een aantal van onze particuliere projecten en ontdek de schoonheid en veelzijdigheid van deze populaire vloer. Laat je inspireren en neem vandaag nog contact op met De Ridder Vloeren, dé ridderslag voor jouw interieur!

[ultimate_spacer height=”25″]

PVC trapbekleding

Bekijk hier hoe onze vakmensen PVC trapbekleding van hoge kwaliteit hebben geïnstalleerd in verschillende stijlen en ontwerpen, afgestemd op de wensen van onze klanten. Onze projecten variëren van moderne tot klassieke traprenovaties, altijd met oog voor detail en duurzaamheid. Laat je inspireren door de transformaties en ontdek hoe wij jouw trap een nieuwe uitstraling kunnen geven.

[ultimate_spacer height=”25″]

Zakelijke projecten

Ben je op zoek naar de beste partner voor jouw zakelijke vloerprojecten? De Ridder Vloeren is dé specialist in PVC vloeren, gietvloeren en PVC trapbekleding in Utrecht en omgeving. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk de vloer is voor de uitstraling en functionaliteit van jouw bedrijfspand, kantoor of winkel. Onze ruime ervaring met bedrijven stelt ons in staat hoogwaardige en duurzame vloeroplossingen te bieden, gecombineerd met de nieuwste legtechnieken, voor een professionele uitstraling. Wij minimaliseren de impact op jouw bedrijfsvoering door strakke planningen en afgesproken deadlines te hanteren. Onze expertise en deskundig advies op maat maken ons de ideale keuze voor jouw vloerproject. Wordt jij onze volgende gewaardeerde klant? Onze projectleider neemt graag contact met je op!

[ultimate_spacer height=”25″]